Ne demek?

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri nazar boncuğu katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları düzgün olarak bünyelmalıdır. Kapının intizamlı çtuzakışmasını tedariklemek bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden bileşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım bünyelmalıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran muayyen yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) belli durumlara için TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile nöbetlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının cihetı keşik son kademe farklı paha skalasına sahiptir.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın Kapısının bakımını akdetmek ciğerin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını boşlama buyurmak yahut amatörce üretmek kritik payanlara suret harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Makul yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavlükarar konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk eylemek cebir ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı nöbet otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olabilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven Yangın Çıkış Kapısı basamaklarının genliğinden azca olmamalıdır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve yönlü bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page